به گزارش شادا، روحاله صلبی از پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال خسارت به واحدهای مسکونی آسیبدیده از حوادث طبیعی در استان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، بیش از ۱۸۰۰ واحد مسکونی خسارتدیده در سطح استان ارزیابی و مشمول دریافت خسارت شدهاند.
وی افزود: در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، مبلغ ۱۳۵ میلیارد ریال خسارت از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان به یکهزار و ۴۹۶ واحد مسکونی پرداخت شده است. همچنین در سال ۱۴۰۴ نیز ۹ میلیارد ریال خسارت به ۲۸ واحد مسکونی آسیبدیده اختصاص یافت.
صلبی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز ۷۴ میلیارد ریال خسارت به ۵۷ واحد مسکونی خسارتدیده پرداخت شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان با اشاره به مجموع پرداختها تصریح کرد: در مجموع، از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۲۲۰ میلیارد ریال خسارت به بیش از ۱۸۰۰ واحد مسکونی آسیبدیده ناشی از حوادث طبیعی در استان گلستان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گلستان با انجام پیگیریهای لازم و رایزنی با مقامات عالیه صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، روند بررسی پروندهها و پرداخت خسارت به واحدهای مسکونی آسیبدیده در سطح استان را تسریع کرده است.
صلبی تأکید کرد: این اقدامات در راستای حمایت از شهروندان و جبران بخشی از خسارات ناشی از حوادث طبیعی انجام شده و تلاش خواهیم کرد این روند با سرعت و دقت بیشتری ادامه یابد.