به گزارش شادا، سعید ملااسماعیلی افزود: این طرح ها به ارزش ۳۴۱ میلیون و ۲۹۴هزار دلار از کشورهای اروپایی، آسیایی و ایرانیان مقیم خارج در بخش های صنعت، کشاورزی، ساختمان و خدمات برای استان صادر شده است.
وی محل اجرای این طرح ها را در شهرهای ساوه، اراک، دلیجان، خمین، زاویه، محلات و زرندیه عنوان کرد و ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۶ میلیون و ۶۵ هزار دلار توسط شرکت های خارجی موجود به استان وارد و مورد استفاده قرار گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی یاد آور شد: ۱۱مجوز از مجموع مجوزهای صادره از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مدت برای استان، مربوط به سال جاری است.
ملااسماعیلی گفت: ارزش این طرح های سرمایه گذاری ۱۴۴میلیون و ۷۲۵ هزار دلار است که هفت میلیون و۶۳۸ هزار دلار سرمایه وارد استان شده است.
وی ادامه داد: محل اجرای این طرحها در شهرهای اراک، ساوه، خمین، دلیجان و زرندیه بوده و زمینه فعالیت این طرح ها در بخشهای صنعت و کشاورزی استان می باشد.