بیمه‌ها در خدمت توسعه اجتماعی؛ حمایت از خانواده‌ها در همدان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: با هدف بهره‌برداری هدفمند از منابع بیمه‌ای، بیش از ۵ میلیارد تومان از سپرده‌های بیمه‌ای شرکت‌های استان برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اختصاص خواهد یافت. این اقدام بخشی از برنامه توسعه اجتماعی و تقویت بنیان خانواده‌ها در استان است.

به گزارش شادا، حسن پیمانی نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی ودارایی استان همدان پیمانی در نشست صمیمانه با مدیران شرکت های بیمه استان اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲ شرکت بیمه در استان همدان فعالیت می‌کنند که ۱۰ درصد از حق بیمه تولیدی آن‌ها در بانک‌های استان سپرده‌گذاری شده است. این رقم تا پایان سال ۱۴۰۲ به حدود ۵۶ میلیارد تومان رسیده است که نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجهی برای تأمین منابع مالی در حوزه‌های اجتماعی است.

وی با تأکید بر اهمیت استفاده بهینه از منابع موجود افزود: رایزنی‌هایی با نهادهای ذی‌ربط صورت گرفته تا حداقل ۱۰ درصد از این مبلغ، یعنی بیش از ۵ میلیارد تومان، برای تسهیلاتی نظیر وام ازدواج و فرزندآوری در اختیار استان قرار گیرد. این اقدام می‌تواند نقش مؤثری در حمایت از جوانان و تقویت بنیان خانواده‌ها داشته باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با اشاره به نقش بیمه‌ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی تصریح کرد: شرکت‌های بیمه نه‌تنها در حوزه پوشش ریسک، بلکه در تأمین مالی نیز می‌توانند نقش‌آفرینی کنند. انتظار داریم با همکاری بانک‌ها و بیمه‌ها، منابع موجود به سمت نیازهای واقعی مردم هدایت شود.

پیمانی در پایان خاطرنشان کرد: استان همدان با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب و نیروی انسانی جوان، آمادگی کامل دارد تا از ظرفیت‌های مالی موجود در مسیر توسعه پایدار و عدالت‌محور بهره‌برداری کند.

کد خبر 615914

برچسب‌ها