به گزارش شادا، تهمتن عبداللهی مدیر کل اظهار داشت: ۹هزارو۸۷۱میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداریها، دهیاریها، روستاهای فاقد دهیاری و اداره کل امور عشایر در استان در سال جاری تا کنون پرداخت شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مبلغ عوارض ارزش افزوده در استان رشد ۵۰درصدی داشته است، گفت:این مبلغ در مدت مشابه سال قبل ۶ هزار و ۶۰۴ میلیارد ریال بوده است.
وی با بیان اینکه ۶هزار و ۳۰۶میلیارد ریال به حساب شهرداریها واریز شد، ادامه داد: مبلغ ۲هزار و ۸۸۳میلیاردریال به روستاهای دارای دهیاری، ۸۱ میلیارد ریال به روستاهای فاقد دهیاری و ۶۰۰میلیارد ریال نیز به اداره کل امور عشایر پرداخت شده است.
عبداللهی افزود:پرداخت عوارض ارزش افزوده در اجرای پروژه های عمرانی و توسعه زیرساختهای شهری و روستایی استان نقش مهمی ایفا می کند.