به گزارش شادا، روحاله صلبی با اشاره به جزئیات عملکرد درآمدهای عمومی استان تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: «مجموع درآمدهای عمومی وصول شده در استان طی ۱۲ ماهه سال جاری به رقم ۶۰ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال رسیده است که این رقم نشاندهنده تحقق ۹۵ درصدی سهم تعیین شده در قانون بودجه است.»
وی با مقایسه این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: «میزان درآمدهای عمومی استان در مقایسه با سال ۱۴۰۳، رشد ۱۷ درصدی را تجربه کرده است که حاکی از پویایی نظام مالیاتی و شناسایی ظرفیتهای جدید درآمدی در سطح استان است.»
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان، بخش عمدهای از درآمدهای عمومی را متعلق به درآمدهای مالیاتی دانست و تصریح کرد: «در سال ۱۴۰۴، بالغ بر ۵۶ هزار و ۳۷۹ میلیارد ریال درآمد مالیاتی در استان وصول شده است. این رقم معادل ۹۴ درصد تحقق نسبت به مصوب سالانه و رشد ۱۹ درصدی نسبت به عملکرد سال گذشته است.»
صلبی در ادامه به تفکیک درآمدهای مالیاتی پرداخت و خاطرنشان کرد: «در حوزه مالیات بر ثروت، شاهد عملکرد خیرهکنندهای بودیم؛ بهطوریکه با تحقق ۱۱۴ درصدی نسبت به بودجه مصوب، رشدی ۶۷ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۳ رقم زدیم. همچنین مالیات بر شرکتهای غیردولتی نیز با تحقق ۷۹ درصدی، رقمی بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۲۴ میلیارد ریال را به خود اختصاص داده است.»
نماینده وزیر اقتصاد در گلستان همچنین به وضعیت سایر درآمدهای استان اشاره کرد و گفت: «درآمدهای حاصل از جرایم و خسارات با رشد ۶۱ درصدی نسبت به سال قبل، به رقم ۲ هزار و ۵۴۴ میلیارد ریال رسیده که این میزان، ۳۸ درصد بیشتر از سقف تعیین شده در بودجه مصوب بوده است.»
وی در پایان یادآور شد: «در بخش درآمدهای متفرقه نیز با تحقق ۱۳۳ درصدی و در بخش درآمد حاصل از مالکیت دولت با تحقق ۱۰۲ درصدی، فراتر از برنامهریزیهای پیشبینی شده عمل کردیم. این موفقیت حاصل تعامل سازنده دستگاههای وصولکننده درآمد و پیگیریهای مستمر در راستای انضباط مالی در استان گلستان است.»