صدور بیش از ۸۲۰ فقره سند مالکیت تک‌برگ دولتی در شش‌ماهه نخست سال

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر از صدور بیش از ۸۲۰ فقره سند مالکیت تک‌برگ برای املاک دولتی در شش‌ماهه نخست سال جاری خبر داد و این اقدام را گامی مهم در تثبیت مالکیت و صیانت از دارایی‌های دولت عنوان کرد.

به گزارش شادا، رسول زارعی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با اشاره به اهمیت ساماندهی و ثبت رسمی دارایی‌های دولت اظهار داشت: «فرآیند صدور اسناد تک‌برگ در سال جاری با سرعت و دقت بیشتری دنبال شده و خوشبختانه طی شش‌ماهه نخست سال بیش از ۸۲۰ سند مالکیت برای اموال دولتی صادر شده است.»

زارعی با بیان اینکه تثبیت مالکیت املاک دولتی از اولویت‌های اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی است، افزود: «صدور این اسناد نقش مهمی در جلوگیری از تخلفات، پیشگیری از تعرض به اراضی دولتی و فراهم‌سازی بستر مناسب برای مدیریت هوشمند و موثر دارایی‌های غیرمنقول دولت دارد.»

وی با تأکید بر نقش همکاری دستگاه‌ها در این روند ادامه داد: «همکاری نزدیک اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان و تعامل سازنده دستگاه‌های اجرایی موجب تسریع فرآیند صدور اسناد شده است. در این میان، سازمان ملی زمین و مسکن، اداره‌کل آموزش و پرورش و اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری بیشترین تعداد صدور اسناد تک‌برگ را به خود اختصاص داده‌اند.»

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر در پایان خاطرنشان کرد: «در اجرای تبصره ۸ ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول و آیین نامه اجرایی آن و با پیگیری‌های مستمر، دستگاهها مکلف شده اند تا پایان سالجاری املاک فاقد سند نیز برای انجام مراحل مختلف فرایند ابلاغ شده، تعیین‌تکلیف شده و اسناد مالکیت تک‌برگ آن‌ها صادر شود.»

کد مطلب 733576

برچسب‌ها