کیش را به هاب هوایی منطقه تبدیل می‌کنیم

مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: هدف ما این است که کیش را به هاب هوایی تبدیل کنیم تا علاوه بر ارائه خدمات فنی و مهندسی، زمینه ورود و خروج آسان‌تر گردشگران داخلی و خارجی فراهم شود.

به گزارش شادا، محمد کبیری در آیین افتتاح پنج پروژه فرودگاه بین‌المللی کیش افزود: اقدامات اساسی آغاز شده در حمل و نقل هوایی و تامین زیرساخت‌های گردشگری و خدمات هوایی در کیش، گامی مؤثر در مسیر توسعه جزیره و افزایش ظرفیت‌های کشور خواهد بود.

وی در این آیین که با حضور سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، رضا مسرور دبیر شورای عالی مناطق آزاد، محمد رضا دشتی اردکانی معاون پارلمانی ریاست‌جمهوری، حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور، محمد امیرانی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور برگزار شد، بیان کرد: تا دهه فجر امسال ذخیره سوخت فرودگاه کیش به هفت میلیون لیتر خواهد رسید که خود یک پروژه بسیار بزرگ به‌شمار می‌رود.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش اظهار کرد: ۲ شبیه‌ساز پرواز هواپیماهای MD و ۷۳۷ نیز با همکاری بخش خصوصی در فرودگاه کیش مستقر شده که نیاز کشور به اعزام خلبانان برای آموزش به خارج از کشور را برطرف خواهد کرد.

وی این اقدامات را گامی مؤثر در جهت صرفه‌جویی ارزی و تقویت آموزش هوانوردی در جنوب کشور دانست و توسعه زیرساختی فرودگاه کیش را اقدامی ملی خواند و از برنامه‌ریزی برای تبدیل فرودگاه بین‌المللی کیش به مرکز ارائه خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور در منطقه خبر داد.

کبیری با اشاره به افتتاح پنج پروژه فرودگاه بین‌المللی کیش در این آیین، این اقدام را گامی مهم برای تبدیل کیش به هاب هوایی کشور در منطقه دانست و بیان کرد: در این پنج پروژه، در مجموع ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده که نقش مهمی در تسهیل تردد هوایی در کیش ایفا خواهد کرد.

وی با اشاره به حجم بالای سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این طرح‌ها افزود: در فرودگاه بین المللی کیش با افتتاح این پنج پروژه حدود ۱۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده و این فرودگاه به علت خدمات دهی به همه شهروندان ایرانی و گردشگران خارجی، تنها متعلق به اهالی جزیره کیش نیست و یک مجموعه ملی و متعلق به کل ایران محسوب می شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تقدیر از تلاش همه مسئولان و مدیران گذشته برای این پروژه‌ها اظهار کرد: طی ۱۰ ماه گذشته نیز برنامه‌ریزی و تلاش جدی برای اتمام این پروژه ها صورت گرفت که نتیجه این تلاش‌ها می‌تواند سهم قابل‌توجهی در توسعه حمل‌ونقل هوایی کشور داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به حضور مدیران عامل مناطق آزاد مختلف کشور در این مراسم گفت: از تجربیات دیگر مناطق آزاد بهره می‌گیریم و امیدواریم که با همدلی و انسجام میان دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و وزارت اقتصاد، توسعه پروژه‌های زیرساختی کیش را با سرعت بیشتری پیش برود و شاهد افتتاح گام ‌به‌گام طرح‌های ملی در این جزیره باشیم.

این گزارش می‌افزاید؛ شامگاه چهارشنبه در نخستین دقایق ورود سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به جزیره کیش، پنج پروژه فرودگاه بین المللی کیش با مجموع سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد ریالی طی آیینی افتتاح شد.

در این آیین، باند جنوبی، ساختمان برج مراقبت و تکنیکال بلاک، روشنایی باند با یک هزار و ۴۶۰ چراغ، سامانه ناوبری هوایی دی.وی.او.آر و سامانه ناوبری فرودگاهی آی.ال.اس کت۲ به بهره‌برداری رسید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین امشب سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش را که امکان ثبت‌نام برای متقاضیان بومی فاقد مسکن جزیره کیش، فراهم می کند، رونمایی کرد.

در سفر سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، دبیر شورایعالی مناطق آزاد، رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، رییس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور نیز او را همراهی می کنند و فردا ضمن افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه اقتصادی و زیربنایی، از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری جزیره کیش نیز بازدید خواهند کرد.

همچنین برگزاری نشست‌های تخصصی با فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مدیران منطقه آزاد کیش از دیگر برنامه‌های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به کیش اعلام شده است و طی این سفر، در چارچوب برنامه‌های میدانی دولت، بررسی ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای مناطق آزاد و حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام می‌شود.

کد مطلب 731539