جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در استان گیلان

علیرضا نوروزی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، اعلام کرد: در سال مالی گذشته، تمام اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان به ارزش ۲.۲۴۰ میلیارد تومان جذب شد و منابع به‌صورت نقدی به دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی پرداخت گردید.

به گزارش شادا، علیرضا نوروزی افزود: این منابع به‌صورت نقدی و با پیگیری‌های مستمر به دستگاه‌های اجرایی استان برای اجرای طرح‌های عمرانی و زیربنایی پرداخت شده است.

وی گفت:این منابع از محل‌هایی همچون سایر تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، فروش نفت خام، ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده، قانون اصلاح قانون معادن، قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، تعهدات سفر مقام معظم رهبری، مولدسازی و فروش اراضی و املاک دولتی، و همچنین واگذاری اموال مازاد منقول و غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی تأمین شده است.

نوروزی، ذیحسابان را بازوی نظارتی قوه مجریه خواند و افزود: نقش فنی ذیحساب در جذب اعتبارات دستگاه و نقش مشورتی و حرفه ای او به مثابه یک وکیل مدافع مسلط به قوانین مالی، برای دستگاهها و مدیران دغدغه مند، بسیار حائز اهمیت و ظرفیت ارزشمندی است و افزود: این اعتبارات به طرح های عمرانی در سطح استان و شهرستان‌ها تزریق شده است.

وی افزود: امیدواریم مدیران و ذیحسابان در جذب کامل اعتبار ابلاغی پیش رو، اهتمام و جدیت مضاعف داشته باشند و جذب آن را به صورت کامل محقق کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ فرصت داشتند اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۳ را جذب کنند، ابراز امیدواری کرد که در سال جاری نیز با افزایش اعتبارات عمرانی، امکان تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام فراهم شود.

وی در پایان از تلاش و همکاری اعضای کارگروه جذب اعتبارات استان و  مدیران دستگاه‌های اجرایی در تحقق جذب کامل اعتبارات عمرانی قدردانی کرد و یادآور شد: بخشی از این اعتبارات نیز از طریق خزانه‌داری کشور و ستاد وزارتخانه‌ها به پروژه‌های عمرانی استان اختصاص یافته که به‌طور کامل جذب و هزینه شده‌اند.

کد مطلب 721643

برچسب‌ها