به گزارش شادا، در نشست مشترک اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس با مدیران ارشد صنعت بیمه، از عملکرد و سرعت عمل صندوق بیمه حوادث طبیعی در پرداخت خسارت قدردانی شد.
شمس اله سلامی در این نشست، ضمن ارائه گزارش مبسوط در خصوص نقش صنعت بیمه در پوشش سرمایه های ملی و همچنین پرداخت خسارت های تصادفات جاده ای به نقش بی بدیل صنعت بیمه در تامین آرامش هموطنان اشاره کرد.
رییس هیات عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان همچنین به ارائه گزارشی از آمار خسارات پرداختی به زیان دیدگان ناشی از بلایای طبیعی در جنگ رمضان پرداخت و گفت: این صندوق نه تنها در ایام جنگ تعطیل نبود بلکه با تدابیر ویژه و حضور ۴ استان درگیر بلایای طبیعی،در کوتاهترین زمان ممکن خسارت هموطنان را پرداخت کرد.
در همین نشست، اعضای کمیسیون از خدمات و عملکرد این صندوق قدردانی کردند و خواهان حمایت دولت از چنین صندوق های حمایتی شدند.
در بخش دیگری موسی رضایی میرقائد، رییس کل بیمه مرکزی نیز عملکرد صندوق بیمه حوادث طبیعی و صندوق تامین خسارت های بدنی را شایسته تقدیر دانست و گفت: این دو صندوق در جنگ های تحمیلی، نقش حمایتی خود را به خوبی ایفا کردند و اعتماد مردم به صنعت بیمه را دوچندان کردند.