فروش ۴ ملک مازاد دولتی در چهارمحال و بختیاری به ارزش ۱۲۲۰ میلیارد ریال

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی چهارمحال و بختیاری از فروش ۴ ملک مازاد دولتی در این استان به ارزش ۱۲۲۰ میلیارد ریال خبر داد و مولدسازی این اموال را راهکاری اساسی برای پیشبرد توسعه اقتصادی و تکمیل پروژه‌های عمرانی توصیف کرد.

به گزارش شادا، تهمتن عبداللهی مدیر کل با اشاره به اهمیت اجرای طرح مولد سازی دارایی های دولت در پیشبرد توسعه اقتصادی استان از فروش ۴ ملک مازاد دولتی در سال جاری خبر داد.

وی مولد سازی دارایی های دولت را از سیاست‌های کلان در خصوص بهینه‌سازی منابع عمومی و ارزش‌افزایی املاک و دارایی های دولت دانست.

عبداللهی افزود: مبلغ ۱هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال منابع حاصل از فروش املاک مازاد شناسایی شده¬ی اداره کل جهاد کشاورزی استان است که ظرفیت قانونی برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و رشد و توسعه اقتصادی استان خواهد بود.

کد مطلب 740688

برچسب‌ها