به گزارش شادا، ناصر یارمحمدیان اظهار داشت: براساس جدول مصوب درآمدهای عمومی کل کشور که بررسی آن توسط کمیسیون تلفیق مجلس در حال انجام است، سایر درآمدهای استان اصفهان نیز با ۲۴ درصد رشد نسبت به مصوب امسال به مبلغ ۱.۳ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
وی ادامه داد: اصفهان از نظر مبلغ مصوب درآمدهای عمومی پس از تهران در جایگاه دوم قرار دارد این در حالیست که در سال جاری این استان در ۱۰ ماهه نخست سال جاری با توجه به شرایط کشور از جمله موضوع ناترازیهای انرژی به ویژه برق، جنگ ۱۲روزه، خشکسالی و کمبود منابع آب، تورم و وجود تحریمهای ظالمانه و همچنین اغتشاشات با کسری ۲۸ درصدی مواجه شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان بیان کرد: ۶۰.۴ هزار میلیارد تومان از درآمدهای عمومی استان معادل ۷۲ درصد در ۱۰ ماهه سال جاری وصول شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد رشد را نشان میدهد.
وی گفت: با بررسی ردیفهای مالیاتی، بیشترین کسری درآمدی مربوط به ردیف درآمدهای متفرقه به میزان ۶۱ درصد، ردیف درآمدهای عوارض خروج از کشور به میزان ۶۷ درصد و ردیف درآمدهای مالیات اشخاص حقوقی غیر دولتی به میزان ۷۲ درصد است.
یارمحمدیان تاکید کرد: ستاد درآمد و تجهیز منابع استان باید تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ و موارد مطروحه را به صورت جمع بندی و در قالب یک گزارش کامل و کارشناسی شده، با هماهنگی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی مطرح کند تا بتوان در کمیسیون تلفیق بودجه، مبلغ مصوب سال آینده را تعدیل کرد.