به گزارش شادا، یوسف یعقوبینژاد مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان شمالی اظهار داشت: در ۱۰ ماهه سالجاری، بالغ بر یک هزار و ۶۳۳ میلیارد ریال از محل مالیات بر ارزش افزوده به حوزه سلامت استان اختصاص یافته است.
وی افزود: این اعتبار در راستای حمایت از توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی، ارتقای خدمات سلامت و تامین بخشی از هزینههای حوزه درمان اختصاص یافته و نقش مهمی در تقویت نظام سلامت کشور ایفا می کند.
مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان شمالی با اشاره به اهمیت مالیات بر ارزش افزوده در تامین منابع پایدار دولت، تصریح کرد: تخصیص سهم بخش سلامت از این محل، نشان دهنده نگاه حمایتی قانونگذار به حوزه بهداشت و درمان و توجه ویژه به رفاه و سلامت جامعه است.
یعقوبینژاد در پایان گفت: تحقق این میزان واریزی، حاصل همکاری و همراهی فعالان اقتصادی و مودیان قانونمدار استان است که با پرداخت به موقع مالیات، در توسعه زیرساختهای سلامت سهیم هستند.