ثبت بیش از ۳۳ هزار درخواست مجوز کسب‌وکار در استان خراسان شمالی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی از ثبت ۳۳ هزار و ۳۳۲ درخواست صدور مجوز کسب‌وکار در ده‌ماهه سال ۱۴۰۴ خبر داد که بیش از ۲۴ هزار فقره آن به صدور مجوز منتهی شده است.

به گزارش شادا، بجنوردی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان شمالی  اظهار داشت: از میان ۳۳ هزار و ۳۳۲ فقره درخواست صدور مجوز کسب و کار در درگاه ملی مجوزهای کشور در استان خراسان شمالی در ده ماهه سال ۱۴۰۴، تعداد ۲۴ هزار و ۸۲۴ فقره درخواست منجر به صدور مجوز کسب و کار گردیده است.

بجنوردی گفت: لازم به ذکر است بخشی از درخواست‌های متقاضیان به علت دارا نبودن شرایط لازم توسط دستگاه‌های صادر کننده مجوز رد شده و یا متقاضی از ادامه مراحل فرآیند صدور مجوز انصراف داده است و بخشی از این درخواست‌ها نیز در مراحل دریافت استعلامات مربوط به صدور مجوز می‌باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان شمالی اظهار داشت: در میان مراجع صدور مجوز، اتاق اصناف استان با تعداد ۱۰هزار و ۹۴۲ فقره درخواست، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با ۷ هزار و ۷۴۱ فقره درخواست و اداره کل جهاد کشاورزی استان با ۲ هزار و  ۵۸۵ و فقره درخواست، بیشترین تعداد درخواست‌های صدور مجوز را داشته‌اند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مجوزها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود .

کد مطلب 737726

برچسب‌ها