۱۰ هزار و ۲۹۹ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در استان مرکزی پرداخت شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: ۱۰ هزار و ۲۹۹ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ از ابتدای اجرای این طرح تاکنون در استان پرداخت شد.

به گزارش شادا سعید ملااسماعیلی افزود: این تسهیلات به ۳۶۶ عنوان طرح مصوب در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و طرح های دانش بنیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: ۱۲ هزار و ۱۲۴ میلیارد ریال منابع مالی از محل اعتبارات تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ به استان مرکزی اختصاص یافته است که تاکنون ۸۵ درصد این منابع مالی در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: پرداخت این تسهیلات از جمله ابزارهای مؤثر دولت در جهت حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در استان است.

ملااسماعیلی گفت: این تسهیلات با شرایط مناسب و نرخ ترجیحی، زمینه را برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، ارتقای توان رقابتی واحدهای تولیدی و افزایش بهره‌وری فراهم می‌سازد.

کد مطلب 735603

برچسب‌ها