به گزارش شادا، جلسه کمیته استانی پرداخت تسهیلات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ به ریاست ملک محمد قربان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با حضور مدیران بانکها و دستگاه های اجرایی در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به لزوم همکاری بانکها و دستگاههای اجرایی برای تسریع در پرداخت تسهیلات و تحقق اهداف اشتغالزایی استان تأکید کرد و گفت: بانکهای عامل باید با جدیت در جذب باقیمانده منابع و تسریع در پرداخت تسهیلات اقدام کنند تا فرصتهای اشتغالزایی از دست نرود.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان با بیان اینکه این تسهیلات نقش مهمی در رونق تولید و اشتغال دارد، از پرداخت ۸ هزار و۱۳۴ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود این مبلغ به ۳۸۹طرح پرداخت شده است.
وی افزود: روند پرداخت تسهیلات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در استان شتاب گرفته و جذب منابع ۸۱ درصد تحقق یافته است.