نقش سازمان اموال تملیکی در مدیریت کالاهای متروکه و قاچاق

عضو هیئت‌مدیره و معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: این سازمان با تعیین‌تکلیف کالاهای متروکه گمرکی و کالاهای مکشوفه قاچاق، سهم مؤثری در تأمین نیازهای داخلی و بازگرداندن بخشی از کالاها به چرخه رسمی اقتصاد کشور دارد.

به گزارش شادا، دومین دوره آموزشی ارزیابان اموال منقول سازمان با حضور سعید غلامی باغی عضو هیئت مدیره سازمان و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول و مدیران کل ستادی در اداره کل اموال تملیکی استان تهران برگزار شد.

 غلامی باغی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان در استان‌ها، از دستیابی به اهداف فروش و درآمد در نیمه اول سال، علی‌رغم شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی و آثار جنگ ۱۲ روزه تقدیر کرد و تحقق اهداف را نشانه‌ای از ایفای نقش بی‌بدیل این سازمان در پیکره اقتصاد کشور خواند.

معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: این سازمان با تعیین تکلیف کالاهای متروکه گمرکی و کالاهای مکشوفه قاچاق، سهم قابل‌توجهی در تأمین بخشی از نیازهای داخل کشور ایفا می‌کند که نقش کوچکی نیست.

غلامی باغی ادامه داد: زمانی که از ۵۱ همت کالای تعیین تکلیف شده، ۲۵ همت آن به شکل اعاده کالا به چرخه اقتصادی کشور بازگردانده می‌شود و یا بیش از ۱۴.۷ همت نیز از طریق مزایده و حراج به فروش می‌رسد یعنی بخشی از نیازهای کشور در حوزه واردات از سوی سازمان تامین می شود.

وی تأکید کرد: این سازمان با حدود ۱۴۰۰ نیرو در ۳۰ استان، با دستگاه‌های حساسی همکاری می‌کند و هر روز با چالش‌های جدیدی روبرو است، کار در این محیط پرمخاطره، خود یک کلاس درس دائمی است.

غلامی باغی نقش این سازمان ذیل وزارت امور اقتصادی و دارایی را کاملاً اقتصادی توصیف و بر مأموریت آن در حوزه‌های متروکه، قاچاق، استرداد و فروش، برای کمک به اقتصاد کشور تأکید کرد.

کد مطلب 731417

برچسب‌ها