۱۳ هزار میلیارد ریال از بدهی دولت به بخش خصوصی در استان اصفهان تسویه شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان اعلام کرد: تاکنون ۱۳ هزار میلیارد ریال از بدهی دولت به بخش خصوصی از طریق «اسناد تسویه خزانه نوع دوم» در استان اصفهان انجام شده است.

به گزارش شادا، وی افزود: اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول می‌توانند بدهی‌های خود به بانک‌ها را در قبال مطالباتشان از دولت تهاتر کنند.

ناصریارمحمدیان در جلسه کمسیون هماهنگی بانک های استان گفت: وزارت اقتصاد و ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استانها نه تنها متولی دارایی ها بلکه مسئول تسویه بدهی های دولت نیز هستند.

وی گفت: در قانون اشخاص حقیقی و حقوقی که از دولت طلبکار و همزمان به شبکه بانکی کشور بدهکار هستند میتوانند از طریق اسناد تسویه خزانه نوع دوم طلب و بدهی خود را تهاتر کنند.

وی اظهار داشت: در استان اصفهان بانک کشاورزی، تجارت و بانک صنعت و معدن بخشی از از این فرایند را تایید و در مرحله اعمال حساب قرار گرفته است.

شایان ذکر است بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان درخواست از سمت دستگاه های اجرایی استان اصفهان در دست بررسی توسط بانک های کشور است.

کد مطلب 644165

برچسب‌ها