جوابیه روابط عمومی وزارت اقتصاد به روزنامه چارسوق

به گزارش شادا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه چهارسوق در تاریخ یک مرداد ۱۴۰۴ با عنوان «تور مدنی‌زاده در وزارت اقتصاد» اعلام کرد: در این گزارش تلاش شده با روایت ناقص و جهت‌دار از اقدامات اخیر وزیر اقتصاد، تصویری نادرست ارائه شود.

با نگاهی ساده به پایگاه اطلاع رسانی وزارت اقتصاد کاملا مشهود است، در مدت بیش از یک ماه گذشته که همزمان با جنگ ۱۲ روزه اخیر بوده، وزارت امور اقتصادی و دارایی تصمیمات و اقدامات متعددی را با هدف تداوم پایدار خدمات دهی به مردم و فعالان اقتصادی و جلوگیری از وقفه آن، در حوزه‌های گمرک، مالیات، بورس، بیمه، سرمایه‌گذاری خارجی، تأمین مالی، خصوصی سازی، مبارزه با پولشویی، اصلاح رویه‌های اجرایی، بهبود محیط کسب‌وکار و... در دستور کار قرار داده و اجرا کرده است.

این اقدامات نشان می دهد که بازدید میدانی تنها گوشه ای کوچک از کارنامه کاری وزیر در این مدت محسوب می‌شود.

دکتر سید علی مدنی‌زاده از زمان تصدی مسئولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی، بازدیدهای منظم و متعددی از بخش‌های مختلف این وزارتخانه داشته‌اند.

این اقدام، نه‌تنها نشانه‌ای از «ناآشنایی» با حوزه اقتصادی نیست، بلکه بیانگر رویکرد میدانی، ارتباط مستقیم با بدنه کارشناسی و اهتمام جدی به شناخت دقیق ظرفیت‌ها و چالش‌های دستگاهی است.

دیدارهای وزیر اقتصاد با کارشناسان و فعالان اقتصادی و بازدیدهای میدانی در روزهای پس از استقرار نشان می‌دهد که رویکرد دکتر مدنی زاده، ((پشت میزنشینی)) و ((تصمیم‌گیری در خلاء)) نیست، بلکه وی از طریق ارتباط مستقیم با بدنه کارشناسی ستاد وزارتخانه، زیرمجموعه ها و کارشناسان اقتصادی تلاش دارد از همه ظرفیت‌ها و دیدگاه‌ها برای بهبود شرایط اقتصاد کشور و ساختن ایران قوی بهره بگیرد.

به نگارندگان گزارش فوق باید یادآور شد که انتظار تصمیم‌گیری بدون شناخت کامل از سازوکارها، آن‌هم در شرایط حساس کنونی، نه تنها غیرواقع‌بینانه است، بلکه می‌تواند به تکرار خطاهای گذشته منجر شود.

روابط عمومی وزارت اقتصاد ضمن احترام به رسانه‌ها و نقش نظارتی آن‌ها، توصیه می‌کند، با نگاهی جامع، منصفانه، واقع‌نگر و بر پایه مستندات، اقدامات دستگاه‌ها را نقد و بررسی کنند. نقد مسئولانه می‌تواند به اصلاح امور کمک کند، و سبب تقویت اعتماد عمومی شود.

کد خبر 614328

برچسب‌ها